Administratiekantoren

Totaalpakket voor jouw klanten

Met ons White Label pakket maak je als accountant of eigenaar van een administratiekantoor slim gebruik van een professionele aanpak van je klant zijn salarisadministratie, zonder dat je de volledige kennis zelf in huis hebt. Je kunt een totaal pakket aanbieden aan je klant, in je eigen omgeving, en maakt gebruik van onze kennis en expertise.
Salarisadministratie uitbesteden

Creëer een extra inkomstenbron

Vanuit jouw eigen bedrijfsnaam verricht Salarisvisie alle werkzaamheden met betrekking tot jouw klant zijn salarisadministratie. Op deze manier kun je een extra stuk service aanbieden en creëer je voor jezelf een extra inkomstenbron.

 

Zeer eenvoudig

Je kunt online zelf de mutaties invoeren of laat dat door je klanten zelf doen met bv. een Excel sheet. De verdere verwerking wordt door Salarisvisie afgehandeld.

Goed Geregeld

Wij ontzorgen jou en de klant

Makkelijk bereikbare medewerkers zijn direct beschikbaar bij vragen. Geen verrassingen: Wij werken met een vaste prijs per loonstrook.

Persoonlijk, professioneel en efficiënt

Wij bieden state-of-the-art oplossingen waarbij jouw klanten online kunnen inloggen in een persoonlijke portal voorzien van jouw huisstijl.

Bereken direct je kosten

Bereken in slechts 3 stappen je jaarlijkse kosten

Na het berekenen heb je de keuze om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Scroll naar top