Trots

Salarisvisie is gestart in 2015. We zijn er in geslaagd om in een relatief kort tijdsbestek een mooie groei en diversiteit aan klanten te realiseren – iets waar we voorafgaand van gedroomd hadden. We vertellen je graag hoe en waarom we met Salarisvisie van start zijn gegaan.
Vanaf het begin
Na 25 jaar ervaring in de salarisadministratie ontstond in November 2015 het idee om het anders en vooral transparanter te gaan aanpakken. Samen met het digital marketing bureau Jacht.digital zijn we gaan brainstormen over wat de plannen waren en op welke manier we deze wilden gaan realiseren. Het idee was transparantie in werk en prijs en alles online. Het werd een mooi begin met als hoogtepunt de site en het filmpje daarop. Een start waar we van droomden.
De groei in vogelvlucht
De eerste klanten kwamen al gauw, een groep van 25 klanten kwam via een administratiekantoor in Amsterdam. Dat was best wel een flitsende start. Daarna bereikte men ons uit alle hoeken van Nederland. Van slager tot aan bloemist van uitvaartverzorging tot horeca velen meldden zich aan. Na ruim 1 jaar stond de teller ruim boven de 125 aan klanten en bedienen we volgens ons eigen concept transparant en voor een vaste maar vooral betaalbare prijs.
Waar staan we

Na ruim 4,5 jaar hebben we gekozen voor een aanpassing aan de site, om nog duidelijker onze werkzaamheden onder de aandacht te kunnen brengen.
Inmiddels staat de teller op ruim 1.500 relaties en de diversiteit aan branches en dus ook van toepassing zijnde Cao’s wordt alsmaar groter.
We werken met een team van 7 mensen en zijn toe aan verdere groei.

Het team achter Salarisvisie

jos verbeek - Over Ons
Jos Verbeek
OPRICHTER
monique vlaar - Over Ons
Monique Vlaar
SALARISSPECIALIST
margriet los - Over Ons
Margriet Los
SALARISSPECIALIST
thea verweij - Over Ons
Thea Verweij
SALARISSPECIALIST
bianca van raaij - Over Ons
Bianca van Raaij
SALARISSPECIALIST

Versterk ons team!

Wij zijn altijd op zoek naar energieke en getalenteerde collega's.

Scroll naar top