Trots op Salarisvisie

Salarisvisie is gestart in 2015. Het team van Salarisvisie is er de afgelopen jaren in geslaagd om een mooie groei en diversiteit aan klanten te realiseren – iets waar we voorafgaand alleen van gedroomd hadden. We vertellen je graag waar we nu staan en hoe en waarom we met Salarisvisie van start zijn gegaan.
Waar staan we nu?
Met jarenlange ervaring zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1.250 relaties. Deze relaties zijn afkomstig uit verschillende branches met verschillende cao's. 
1.250
Bedrijven
3.750+
Loonstroken per maand
37 jaar
Ervaring
5
specialisten
Salarisvisie in een vogelvlucht
Na 37 jaar ervaring in de salarisadministratie ontstond het idee om het anders aan te pakken. In 2015 zijn we gaan brainstormen over hoe we salarisadministratie transparanter voor de klant kunnen maken en hoe we deze plannen wilden realiseren. Alles online kunnen regelen en transparantie in werk en prijs waren onze uitgangspunten. 

Na een start met een klantenbestand van 25 bedrijven zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn. Van slager tot aan bloemist en van uitvaartverzorging tot aan horeca ondernemingen. Vandaag de dag bedienen wij meer dan 1.250 bedrijven uit heel Nederland volgens ons eigen concept dat bestaat uit transparantie voor een vaste maar vooral betaalbare prijs.
Jos Verbeek

Jos Verbeek

Oprichter
Monique Vlaar

Monique Vlaar

Salarisspecialist
Margriet Los

Margriet Los

Salarisspecialist
Thea Verweij

Thea Verweij

Salarisspecialist
Bianca van Raaij

Bianca van Raaij

Salarisspecialist
Abigail

Abigail

Salarisspecialist

Ons team

Ontmoet het team van salarisspecialisten achter Salarisvisie

Wie zijn we?

Wij zijn een team van gemotiveerde salarisspecialisten uit Noord-Holland die allemaal hetzelfde doel hebben. 

Onze missie

We zijn een enthousiast team die ernaar streeft om salarisadministratie zo transparant mogelijk te kunnen aanbieden aan onze relaties. 

Versterk ons team!

Wij zijn altijd op zoek naar energieke en getalenteerde collega's.
Wil je meer informatie over het uitbesteden van je salarisadministratie?
Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden!
chart-bars