Salarisadministratie voor de DGA’s

Door je salarisadministratie uit te besteden aan Salarisvisie ontzorg je jezelf van een tijdrovende en continu terugkerende klus. Onze specialisten begrijpen deze situatie als geen ander.

Als DGA je salarisadministratie uitbesteden

Als zelfstandig ondernemer werk je vanuit een B.V.. Dan is jouw doelstelling om je onderneming of firma te begeleiden naar succes en bestaande successen te behouden. Het is vanzelfsprekend en verplicht om jezelf loon uit te keren en een salarisadministratie op te stellen en bij te houden. Je krijgt dan te maken met een fluctuerende wet- en regelgeving wat een hoop tijd en energie kost.
Voor een goede prijsstelling kun je de salarisadministratie onder brengen bij Salarisvisie. Wij regelen jouw salarisadministratie het gehele jaar door zodat je er nauwelijks meer omkijken naar hebt.

 

Salarisadministratie DGA onderbrengen bij Salarisvisie

Geen kopzorgen en tijdsstress meer zodra je jouw salarisadministratie onderbrengt bij Salarisvisie. Wij zorgen er voor dat je salaris op tijd, volledig en juist wordt geregeld. Bij vragen of wijzigingen zijn wij zeer eenvoudig en direct te bereiken via mail of telefonisch contact.

Goed Geregeld

Wat mag je van Salarisvisie verwachten?

Per kwartaal vooraf drie loonjournaalposten

Per kwartaal vooraf drie salarisstroken

De maandelijkse aangifte loonheffing

De mutaties doorgeven; zo vaak voor jou wenselijk is

Berekenen van de privé bijtelling voor de auto van de zaak. We nemen dit meteen mee in de aangifte

Bereken direct je kosten

Bereken in slechts 3 stappen je jaarlijkse kosten

Na het berekenen heb je de keuze om vrijblijvend een offerte op te vragen.