Salarisadministratie DGA

Als directeur of ondernemer en grootaandeelhouder ben je verplicht een DGA salarisadministratie of loonadministratie te voeren. 

Vanaf €10,- per maand ontzorgt Salarisvisie je van een tijdrovende en continu terugkerende klus. Onze specialisten begrijpen deze situatie als geen ander. 

Vast laag maandbedrag voor salarisadministratie DGA

Bij Salarisvisie hanteren we een vast laag maandbedrag voor jouw salarisverwerking DGA. Al vanaf €10,- per maand besteed je de loonadministratie uit. Wil je meer informatie over de DGA verloning? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

DGA verloning uitbesteden

Als zelfstandig ondernemer werk je vanuit een B.V.. Dan is jouw doelstelling om je onderneming of firma te begeleiden naar succes en bestaande successen te behouden. Het is vanzelfsprekend en verplicht om jezelf loon uit te keren en een salarisadministratie op te stellen en bij te houden. Je krijgt dan te maken met een fluctuerende wet- en regelgeving wat een hoop tijd en energie kost.
Voor een goede prijsstelling kun je de salarisadministratie onder brengen bij Salarisvisie. Wij regelen jouw salarisadministratie het gehele jaar door zodat je er nauwelijks meer omkijken naar hebt.

 

Salarisadministratie DGA

Geen kopzorgen en tijdsstress meer zodra je jouw verloning DGA onderbrengt bij Salarisvisie. Wij zorgen er voor dat je salaris op tijd, volledig en juist wordt geregeld. Bij vragen of wijzigingen zijn wij zeer eenvoudig en direct te bereiken via mail of telefonisch contact.

Goed Geregeld

Wat mag je van een DGA verloning van Salarisvisie verwachten?

Per maand loonjournaalposten

Per maand DGA salarisstroken

De maandelijkse aangifte loonheffing

De mutaties doorgeven; zo vaak voor jou wenselijk is

Berekenen van de privé bijtelling voor de auto van de zaak. We nemen dit meteen mee in de aangifte

Bereken direct je kosten

Bereken in slechts 3 stappen je jaarlijkse kosten

Na het berekenen heb je de keuze om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Scroll naar top