Salarisadministratie uitbesteden

Wil je de salarisadministratie uitbesteden? Door je salarisadministratie uit te besteden bij Salarisvisie kies je voor gemak en een correcte en vlotte afhandeling, daarbij haal je ook een stuk kennis in huis op het gebied van Cao’s en arbeidsrecht.

Waar bestaat salarisadministratie uitbesteden uit?

Volledig ontzorgt, alle loonstroken online en tegen een zeer scherpe prijs

V.a. €10,50 per medewerker per maand

mkb small e1471531485123 - Salarisadministratie uitbesteden
mkb big e1471531458350 - Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Jouw salarisadministratie is nooit té klein of te groot!

Bij ons kunnen zowel de grote en de kleine bedrijven de salarisadministratie uitbesteden: van de slager om de hoek tot aan organisaties met honderden medewerkers.

All-Inclusive salarisverwerking

Vanaf slechts € 10,50 per medewerker per maand

Salarisverwerking

Periodieke verplichtingen

Support

Meer informatie over Salarisadministratie uitbesteden

TAGS: SALARISADMINISTRATIE, LOONVERWERKING, SALARIS UITBESTEDEN , SALARISBEDRIJF, SALARIS UITBESTEDEN, SALARISKANTOOR, SALARISBEDRIJF

Salarisverwerking

Onze slogan is “goed geregeld” en dat laten we graag zien. Door je kosten te berekenen via onze site zie je hoe betaalbaar we werken. Voor slechts € 10,50 per periode per medewerker verzorgen wij de salarisverwerking van jouw bedrijf. Maar we doen meer, we willen een aanvulling zijn, en ervoor zorgen dat je ervaring niet anders is dan “goed geregeld”. Persoonlijk kennismaken doen we graag en dat kan bij ons of bij jou op kantoor.

Salarisadministratie DGA

Geen kopzorgen en tijdsstress meer zodra je jouw verloning DGA onderbrengt bij Salarisvisie. Wij zorgen er voor dat je salaris op tijd, volledig en juist wordt geregeld. Bij vragen of wijzigingen zijn wij zeer eenvoudig en direct te bereiken via mail of telefonisch contact.

waarom salarisadministratie uitbesteden?

Door de salarisadministratie uit te besteden ontzorg je jezelf van de maandelijks terugkerende taak van de salarisadministratie. Je levert eenvoudig de documenten aan en wij zorgen voor de rest. Wil je snel de salarisadministratie uitbesteden? Dat kan! Onze kundige medewerkers zorgen dat je zo snel mogelijk de salarisadministratie geregeld hebt.

waarom salarisadministratie uitbesteden bij Salarisvisie?

Heb je vragen of wil je wijzigingen aan ons doorgeven, dan zijn wij zowel telefonisch maar zeker ook via de mail bereikbaar om je te kunnen adviseren of ondersteunen met je salarisadministratie in . Mocht er zeer specialistische ondersteuning nodig zijn, dan kunnen wij binnen een groot netwerk in de meeste gevallen een goede oplossing extern aanbevelen.

Kosten salarisadministratie uitbesteden

Per salarisstrook/medewerker betaal je een vast tarief v.a. €10,50 per maand. Dit is inclusief salarisstroken, betaaloverzichten, journaalposten, loonstaten, jaaropgaven, pensioenaangifte, etc.

Bereken direct je kosten

Bereken in slechts 3 stappen je jaarlijkse kosten

Na het berekenen heb je de keuze om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Scroll naar top